Onze programma’s

In het META_lab staat ieder kwartaal een nieuw thema centraal. Op basis van dit thema stellen we (samen met partners en andere geïnteresseerden) een programma samen. Dit betekent dat we een programma hebben van 12 weken per thema.

Iedere dinsdag is het META_tuesday, een open inloop en co-working dag. Er is deze dag ruimte om zelf, of samen aan projecten te werken. Daarnaast kan er worden geëxperimenteerd met technologie die beschikbaar is via de META_wall.

Daarnaast organiseren we 3 keer per thema de META_meetup. Een avondprogramma voor een brede doelgroep met presentaties en discussies over het thema.

Food & The City

26 sept – 19 dec 2017

Met het programma ‘food & the city’ staat het samen werken aan een groene en zelfvoorzienende stad op voedselgebied centraal. Waar liggen de uitdagingen? Wat gebeurt er in Den Haag, en in andere steden? Welke technologie is hiervoor beschikbaar? Welke toepassingen kunnen we hiervoor ontwikkelen?

Water & The City

start nnb

Hoe kunnen waterproblemen in de stad opgelost worden? Waterkwaliteit? Wat kan je zelf doen? Ontdek wat we met technologie kunnen doen.

Inclusive City

start nnb

De stad is voor iedereen. Leven, werken, bewegen. Soms zijn aanpassingen nodig om dit voor iedereen mogelijk te maken. Technologie kan hierbij helpen. Tijdens dit programma zoeken we naar oplossingen voor deze toegankelijkheid.

Mobility

start nnb

Slimmer door de stad bewegen. Hoe kan dat (beter)? Welke oplossingen kunnen we ontwikkelen voor die beweging en wat is er al? Tijdens deze 12 weken ontdekken we wat er nodig is en wat er kan bijdragen aan een prettige mobiliteit.

Meewerken aan onze programma’s?

Wil je graag bijdragen aan één of meerdere van onze programma’s? Persoonlijk of met je organisatie? Heb je een goed idee voor een programma? We horen graag van je!
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt